Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

La Luna, pregatirile pentru sezonul rece au fost gandite inca din noiembrie 2014

Administraţie
Tools
Typography

Apropierea sezonului rece pare să fie, pentru administraţiile locale, câte un fel de piatră de încercare.

În ceea ce priveşte administraţia locală a comunei Luna, prin vocea primarului Laurenţiu Tör, asigurările că totul este pregătit au venit în prima decadă a lui decembrie 2014. "Noi încă din luna noiembrie ne-am pregătit, am emis ofertele pentru deszăpezire", spunea Laurenţiu Tör, care făcea şi o scurtă trecere în revistă a "disponibilului" de angrenat într-o posibilă activitate de deszăpezire: "Ca forţe care să participe avem în jur de opt muncitori. Bineînţeles, în caz că va fi nevoie, îi vom folosi şi pe cei de la social (n.r. - beneficiarii de venit, de ajutor social porivit Legii 416). Şi avem două lame cu greder, avem nisipul şi sarea asigurate, pe care le vom pune pe străzile unde ştim că urcarea este mai grea, unde zonele sunt mai greu accesibile".

Dacă despre materiale - sare şi nisip - Laurenţiu Tör spunea că "le punem noi la dispoziţie, ţinând cont de faptul că nisipul îl avem noi la balastierele pe care le avem în comună", întrebat despre rolul celor opt muncitori primarul comunei Luna explica: "Cele opt persoane sunt de la o firmă în cazul în care va trebui să acţionăm manual pe străzile mai înguste - unde nu va putea să intre un greder sau aşa ceva - ori în locuri cum ar fi şcoli, grădiniţe, terenul de sport, cămin cultural, teren sintetic şi aşa mai departe".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS