Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

TURDA: Obiectivele pentru anul 2015, explicate de primarul Tudor Stefanie

Administraţie
Tools
Typography

Un nou an înseamnă şi noi planuri pentru administraţia locală a municipiului Turda. Pentru a afla care sunt planurile pentru 2015 privind municipiul Turda, am stat de vorbă cu primarul Tudor Ştefănie.

Punctual, planurile administraţiei locale prezentate de primarul turdean sunt:

- ducerea la îndeplinire a programului de modernizare de străzi
- extinderi de iluminat public
- extinderi de reţele de apă şi canal
- reabilitarea clădirii casei de cultură din faţa primăriei (reabilitări interioare şi exterioare, realizarea unui centru comercial, deschiderea unei săli de cinematograf cu 500 de locuri)
- reabilitarea clădirilor primăriei şi fostei judecătorii şi transformarea celei de-a doua într-un centru comercial şi cultural
- continuarea lucrărilor la grădiniţa din Poiana, la internatul de la colegiul "Emil Negruţiu" şi la alte instituţii de învăţământ
- finalizarea, în aprilie, a podului peste Arieş din Piaţa Roamnă
- atragerea de fonduri europene pentru Castrul roman şi reabilitarea centrului istoric
- modernizarea sistemului de parcări publice

În afară de cele menţionate mai sus, primarul tudor Ştefănie a recunoscut că, cel puţin la momentul discuţiei, nu sunt speranţe nici pentru Blocul O din sensul giratoriu, nici pentru podul de la ieşire din Turda spre Alba Iulia.

Ce altceva a mai spus primarul turdean - inclusiv cu referire la existenţa sau nu a influenţelor politice în acordarea fondurilor de la la bugetul de stat pentru administraţiile locale - puteţi afla vizionând discuţia cu edilul turdean, pe care o puteţi găsi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS