Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Dorin Lojigan, dorit viceprimar la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography
Preşedintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, are cele mai mari şanse de a fi noul viceprimar al municipiului Câmpia Turzii după alegerile locale din 10 iunie.
În cadrul emisiunii „Invitatul săptămânii” difuzate de One Tv Turda joi, 14 iunie, cu începere de la orele 18.00, se discutau diverse variante de viceprimari pentru Turda şi Câmpia Turzii. Observându-se că la Câmpia Turzii PSD+PNL are 7 consilieri şi PC are 3 consilieri, în cazul în care PC ar reveni în USL, ar exista o majoritate pentru desemnarea viceprimarului. Iar persoana care cel mai probabil va fi propusă de USL pentru această funcţie este preşedintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan. Dacă, însă, PC ar opta pentru alte alianţe politice la nivelul noului Consiliului local Câmpia Turzii, lucrurile s-ar putea schimba.
În cadrul emisiunii, însă, a intervenit telefonic, preşedintele PSD Câmpia Turzii care a precizat că PSD a purtat discuţii cu reprezentanţi ai PC în vederea sprijinului pentru desemnarea viceprimarului. Printre participanţii la discuţie, spunea Petre Pop, se afla şi candidatul PC la funcţia de primar, Avram Gal. Întrebat în ce calitate era prezent la discuţii Avram Gal, Petre Pop nu a oferit un răspuns exact, făcând referire la calitatea de membru al PC a lui Avram Gal.
În aceeaşi emisiune, o altă intervenţie telefonică a avut chiar cnadidatul PC, Avram Gal. Acesta a confirmat că a fost prezent la discuţii, calitatea sa fiind aceea de preşedinte executiv al PC Cluj. De asemenea, Avram Gal a confirmat şi susţinerea pe care PC Câmpia Turzii o oferă propunerii ca Dorin Lojigan să fie viceprimar, adăugând şi că, în ceea ce-l priveşte, nu ar spune „nu” unei desemnări a sa, din partea USL, pentru un mandat de parlamentar.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS