Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

La Campia Turzii s-a decis eliberarea a 18 autorizatii taxi

Administraţie
Tools
Typography

Cu aprobarea Consiliului Local al municipiului, administraţia locală de la Câmpia Turzii a decis, în cea mai recentă şedinţă a forului deliberativ local, aprobarea a 18 autorizaţii taxi.

Potrivit referatului care însoţea proiectul de hotărâre aprobat, într-un final, de consilieri locali de la Câmpia Turzii, acel număr de 18 autorizaţii taxi au devenit disponibile prin retragerea acestora.

Având în vedere că "După procedura de atribuire a numărului maxim de autorizaţii taxi stabilit conform alin. (4), autoritatea de autorizare nu va mai atribui nicio autorizaţie taxi decât în condiţia disponibilizării unora dintre cele existente sau în cazul măririi numărului de autorizaţii taxi, cu respectarea alin.(2)-(4)." - aşa cum se precizeză în Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu completări şi modificări ulterioare - s-a trecut la eliberarea celor 18 autorizaţii taxi.

De asemenea, având la bază anexa la Ordinul 356/2007 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Legii 38/2003, "declanşarea procedurii de atribuire în gestiune a serviciilor de transport în regim de taxi se aprobă prin hotărâre a consiliului local" (art. 6, lit. g) iar numărul de autorizaţii taxi se stabileşte prin hotărâre a Consiliului Local, "acestea (n.r. - autorizaţiile) conţinând şi numărul de ordine stabilit în Registrul special de atribuire a autorizaţiilor taxi şi a copiilor conforme, pe tipuri de transport, deţinut de autoritatea de autorizare".

Aşadar, pe lângă aprobarea atribuirii celor 18 autorizaţii taxi cu numerele 006, 029, 045, 047, 048, 049, 052, 053, 056, 073, 074, 083, 084, 088, 090, 092, 106 şi 107 (aşa cum apar acestea în Registrul special), prin acelaşi proiect de hotărâre s-a declanşat şi "procedura de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport persoane în regim de taxi şi atribuirea autorizaţiilor taxi".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS