Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Locuitorii din Campia Turzii au un loc modern unde sa isi plateasca darile

Administraţie
Tools
Typography

Mult aşteptata inaugurare a noii locaţii a Serviciului de Impozite şi Taxe Locale de la Câmpia Turzii a avut loc vineri, 6 martie 2015, la orele prânzului.

Încă înainte de orele 12.00, în faţa noii clădiri au fost prezenţi oficiali ai municipiului Câmpia Turzii pentru unul din cele mai importante momente inaugurale: tăierea panglicii.

Astfel, cu foarfece în mână, pregătiţi să dea gata panglica tricoloră (inevitabil care s-a şi produs de fapt) au fost Radu Hanga (primarul municipiului Câmpia Turzii), Mariana Lazăr (director economic în cadrul Primăriei Câmpia Turzii), Lucian Şandru (directorul Companiei de Salubritate Câmpia Turzii - executantul lucrării) şi Paul Sârb (arhitectul care s-a ocupat de proiectul noului sediu al serviciului ITL Câmpia Turzii).

"Suntem la capătul unui efort şi suntem în miezul unui eveniment pe care îl aşteptam demult", spunea Radu Hanga încă înainte de tăierea panglicii, primarul Câmpiei Turzii adăugând: "Anul trecut ne-am hotărât să modernizăm sediul de la impozite şi taxe. Vă amintiţi dumneavoastră aici era o clădire veche, bătrânească, complet inadecvată pentru funcţiunea şi pentru ce se întâmpla înăuntru atât din punct de vedere al lucrătorilor cât mai ales din punct de vedere al publicului care aştepta pe coridoare sau în faţa uşii. Era o clădire în care ba era frig, ba era cald; oricum, nu era bine".

Mărturisind că s-a plecat de la ideea că "o instituţie a statului trebuie să fie reprezentativă şi trebuie să fie, zic eu, şi onorabilă", primarul Radu Hanga a avut cuvinte de laudă şi la adresa executantului lucrării, Compania de Salubritate Câmpia Turzii: "Suntem mândri că cei de la Compania de Salubritate ştiu să facă asemenea lucrări... Le mulţumim tuturor pentru efortul făcut inclusiv pentru efortul de a termina lucrarea astăzi la ora 12:00. Cinste lor!".

Ulterior tăierii panglicii şi aplauzelor de moment, toţi cei prezenţi au intrat în noua clădire unde un sobor de preoţi - alături de protopopul Daniel Crişan - au oficiat o slujbă de sfinţire a noii locaţii.

"Mă gândeam, uitându-mă la pozele astea (n.r. - fotografii de dinainte de executarea lucrării şi din timpul lucrărilor) că noi asistăm la un lucru bine făcut. La noi lucrul bine făcut este faptă", spunea, după terminarea momentului religios, primarul Radu Hanga asigurându-i pe cei prezenţi dar, prin intermediul nostru, şi pe ceilalţi locuitori ai municipiului, că "ne străduim ca din banii pe care îi avem să facem lucruri de utilitate publică", exemplele date de primar în acest sens fiind, în afară de clădirea care tocmai a fost inaugurată, hala agroalimentară din Piaţa Unirii, noua hală care se face în piaţa din cartierul Blocuri sau capela realizată din fonduri de la bugetul local.

Momentele festive au fost completate de o vizitare a noului sediu al serviciului ITL Câmpia Turzii, cei prezenţi putându-se delecta cu bunătăţile de la candz-bar-ul pregătit special pentru eveniment de agenţia Unique Day.

Potrivit directorului economic al Primăriei Câmpia Turzii - Mariana Lazăr - serviciul va intra complet în funcţiune în noua locaţie la inele săptămânii următoare sau, cel mai târziu luni, 16 martie 2015.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS