Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Premise pentru parcul industrial de la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

În anul 2015 unul dintre proiectele importante ale Administraţiei Locale este finalizarea Parcului Industrial Câmpia Turzii.

În urma deplasărilor reprezentanţilor administraţiei locale la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru acordarea statutului de Parc Industrial s-a obţinut Certificatul de Înregistrare de la Camera de Comerţ.

În data de 6 aprilie 2015 municipiul Câmpia Turzii este programat pentru depunerea documentaţiei privind acordarea statutului de Parc Industrial la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice Bucureşti.

Municipiul Câmpia Turzii îndeplineşte toate condiţiile pentru acordarea acestui drept, în paralel fiind contactaţi investitori încă din anul trecut pentru revigorarea zonei. Scopul funcţionării Parcului Industrial Cîmpia Turzii este de a crea noi locuri de muncă pentru cetăţenii municipiului şi zonele limitrofe.

SERVICIUL RELAŢII PUBLICE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS