Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Aug
61 New Articles

Radu Hanga a savarsit-o

Administraţie
Tools
Typography

Aceasta a fost expresia care însoţea strângerea de mână dintre noul primar al Câmpiei Turzii, Radu Hanga, şi prefectul Ioan Vuşcan cupă ce primul a depus jurământul în calitate de primar: „Am săvârşit fapta!”.

Depunerea jurământului de către Radu Hanga în calitate de primar al municipiului Câmpia Turzii a avut loc în cadrul primei şedinţe a noului Consiliu local de la Câmpia Turzii.
Ales cu 3,952 de voturi valabil exprimate dintr-un total de 11.732 de voturi valabil exprimate, Radu Hanga a fost validat în funcţia de primar de către judecătoria de pe raza căreia unitatea administrativă, în baza articolului 58 alineatul 1 din legea 215/2001 coroborat cu articolul 99 alineatul 5 din Legea 67/2004, hotărârea de validare, pronunţată în şedinţa din 20 iunie 2012, fiind irevocabilă.
Precizând că va fi primarul tuturor cetăţenilor, Radu Hanga a spus: „voi căuta să mă comport în acest fel”, adăugând, totuşi, că anunţatul comportament „Nu înseamnează că nu reprezint diferite interese de partid”.
„În ce priveşte constituirea consiliului, mă bucur că s-a desfăşurat rapid, fără niciun fel de probleme” spunea Radu Hanga observând că forul deliberativ local este format în mare parte din tineri, noul primar mărturisind: „m-am bucurat când am văzut că decanul de vârstă este fostul meu coleg de clasă din liceu, domnul Giurgiu”.
Dând exemplu propria sa experienţă, noul primar al Câmpiei turzii atrăgea atenţia: „Am constatat de-a lungul vieţii că e bine să fii ponderat. Întotdeauna când am făcut greşeli le-am făcut pentru că m-am băgat nechibzuit, cu capul înainte, fără să judec suficient”, Radu Hanga adăugând: „Cred că este un consiliu echilibrat, cred că vom colabora bine, nu văd de ce să avem probleme, sper să fim cu toţii folositori locuitorilor oraşului. Eu, cel puţin, mă voi strădui!”.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS