Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Aug
61 New Articles

Lista lui Zeng

Administraţie
Tools
Typography

Învestit pentru un nou mandat în funcţia de primar al comunei Mihai Viteazu, Zeng Ioan a fost de acord să vorbească atât despre vechile proiecte, cât şi despre cele noi.

Vechile proiecte sunt cele aflate în derulare, care sunt semnate şi pentru care urmează să se desfăşoare licitaţii şi lucrări.
„De exemplu se continuă cu capela care se face în satul dinsus, în satul Mihai Viteazu” începea Zeng Ioan lista de proiecte în derulare, amintind aici şi de modernizarea, până în toamnă, a şcolii din Corneşti, sau de semnarea, la nivel de minister, a realizării canalizării comunei Mihai Viteazu – proiect câştigat, cu toate documentele depuse, doar că nu a mai fost timp efectiv pentru semnarea contractului.
„Este proiectul cu căminul cultural, care este câştigat şi este în fază de proiectare, avem primărie nouă, care a fost aprobat de Consiliul local, dar datorită unor probleme juridice asupra terenului care se află lângă primărie – nu avem în totalitate rezolvat – am amânat această lucrare”, spunea Zeng Ioan, fără să uite şi de satul Cheia – „care este cea mai defavorizată localitate dintre cele trei localităţi” – unde există problme mari cu apa potabilă şi deşi proiectul a fost depus la Ministerul Dezvoltării, „n-am primit niciun răspuns (...) şi tot timpul am fost, aşa, aruncaţi dintr-o parte în alta”.
Cât priveşte noile proiecte, Zeng Ioan vorbea de dispensar nou – conform standardelor europene – în comună care va fi amenajat în localul unde se află acum grădiniţa, spaţiu care se va elibera după mutarea grădiniţei.
Apoi primarul de la Mihai Viteazu s-a referit la canalizarea localităţii Corneşti, localitate în care „sunt puţurile de apă ale municipiului Turda şi a Câmpiei Turzii şi a comunei Mihai Viteazu”.
Amintind chiar şi de un abator comunal, Zeng Ioan preciza că sunt mai multe proiecte care sunt avute în vedere.
Despre celebrul centru de colectare a produselor de la producătorii agricoli, Zeng Ioan spunea că, de fapt, el există, doar că are activitatea suspendată temporar. Punctând chiar că acest centru este viabil pentru comuna Mihai Viteazu şi că este chiar necesar, primarul îşi exprima regretul că nu s-au accesat fonduri europene pentru acest centru. „Acest centru deja la ora asta trebuia să aibă utilaje moderne de împachetare. Deci noi nu numai că am vrut să colectăm şi să vindem, am vrut să facem un centru de împachetare şi gata împachetat să vindem marfa”, mai completa primarul de la Mihai Viteazu.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS