Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Forum economic international la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Administrația publică locală din municipiul Câmpia Turzii promovează potențialul orașului, prin atragerea de investitori, cu scopul de a crea noi locuri de muncă. Astfel, în data de 9 iunie, începând cu ora 9.00 se va organiza cel mai mare FORUM ECONOMIC româno-italian din ultimii 25 de ani la Câmpia Turzii.

Simpozionul intitulat "REDĂM ÎNCREDEREA INVESTITORILOR ROMÂNI ȘI ITALIENI ÎN ECONOMIA ROMÂNEASCĂ" este organizat de Primăria municipiului Câmpia Turzii și Camera de Comerț și Industrie italiano-română de la Roma.

În cadrul forumului se va discuta despre: consolidarea activităților în contextele locale, identificând domeniile țintă prin care se pot atrage investitorii și se pot construi relații de comerț exterior; promovarea oportunităților legislative destinate stimulării acțiunilor de implementare; valorizarea realităților productive locale și industriale; scouting pentru găsirea potențialilor cumpărători și antreprenori din sectoarele de interes; promovarea colaborării instituționale chiar și în cadrul unor activități ulterioare de transfer, inovație și economie a cunoașterii-formare, în favoarea societăților.

Forumul economic se va desfășura la Palatul Cultural "Ionel Floașiu", sala mică.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS