Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

O idee mai veche, dar pusa in practica la Aiton: retea de supraveghere in comuna | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Ideea montării de camere de supraveghere în puncte cheie în comuna Aiton nu este una chiar nouă, ea existând de ceva vreme, cel puţin de un an de zile. La momentul de faţă s-a reuşit şi punerea în practică a ideii.

"La ora actuală toate intersecţiile, intrările şi ieşirile din cele două sate sunt supravegheate video" preciza primarul comunei Aiton, Nicolae Făgădar, atrăgând, totodată, atenţia: "aviza amatorilor, că am fost destul de mult călcaţi de persoane nedorite şi la ora actuală sper să înţeleagă că nu au nicio şansă".

Implementarea sistemului de supraveghere video la Aiton nu e o poveste nou, discuţii existând încă de anul trecut, de când s-au şi început lucrările, însă au existat unele situaţii care necesitau rezolvare. Şi aici încep, de fapt, nemulţumirile primarului comunei Aiton...

"La noi nimic nu se face fără bani în sensul în care pe fiecare stâlp pe am agăţat fibra optică trebuie să plătim, pentru fiecare, în jur de 11 lei cu TVA" motivarea nemulţumirii oferind-o chiar Nicolae Făgădar: "nu mi se pare normal... ei au şi reţeaua de înaltă tensiune şi reţeaua electrică şi pe domeniul pubblic şi privat, nimeni nu plăteşte nimic. Iar noi, ca să supraveghem în comună, trebuie să plătim o taxă pe stâlp pentru că aşa solicită dânşii. am obţinut avize de la dânşii, s-a semnat contractul, deja ne-a şi venit să plătim... asta e...".

Totuşi, primarul comunei Aiton s-a arătat bucuros că, până la urmă, sistemul de supraveghere cu camere video există şi cetăţenii au, cât de cât o siguranţă.

Referitor la stocarea imaginilor capturate de camerele de supraveghere primarul spunea că acestea se stochează şase luni de zile şi că la ele pot avea acces primarul, viceprimarul şi reprezentanţii poliţiei.

Totuşi, nicolae Făgădar speră ca să nu existe incidente şi să fie nevoie de utilizarea respectivelor imagini.

Vizionaţi AICI discuţia cu primarul comunei Aiton.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS