Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

O noua cladire pentru Primaria comunei Mihai Viteazu - un proiect demarat, dar cu efecte

Administraţie
Tools
Typography

Încă de la începutul acestui an, primarul comunei Mihai Viteazu, Zeng Ioan, vorbea de un proiect amplu care privea construirea unei noi clădiri pentru Primăria comunei.

Iată că proiectul a demarat şi lucrările au început! "S-a semnat contractul şi firma deja lucrează. Termenul de finalizare a lucrării este de doi ani", preciza Zeng Ioan adăugând că în partea din vechea clădire care va rămâne în picioare se va face şi un centru civic.

Dar cum în prima parte este vorba, totuşi, şi de demolări ale vechii clădiri, derularea acestui proiect are şi implicaţii.

Pentru că a mai existat un alt moment demn de semnalat la nivelul comunei - darea în folosinţă a noului dispensar uman de la Mihai Viteazu - dar că nu s-a făcut inaugurarea oficială a acestui dispensar, primarul comunei preciza, totuşi, atât că "medicii funcţionează deja acolo" cât şi că "de zilele localităţii vom tăia panglica".

Acest moment este important în contextul proiectului cu noua clădire a Primăriei deoarece, adăuga Zeng Ioan, o parte din angajaţii din Primărie s-au mutat în vechiul spaţiu în care funcţiona dispensarul uman. "Acolo avem serviciile de urbanism, achiziţii publice sau proiecte europene", preciza primarul comunei Mihai Viteazu.

Alte efecte ale acestui amplu proiect care se întinde, cum spuneam, pe o durată de doi ani de zile sunt atât faptul că oficierile de căsătorii se fac pe holul vechii clădiri a Primăriei cât şi faptul că "şedinţele de consiliu le facem în sala de sport".

Totuşi, primarul comunei Mihai Viteazu se arată încrezător în reuşita acestui proiect, un proiect care era în plan de ceva vreme şi care, acum, a început să prindă viaţă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS