Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primaria Turda vine cu precizari cu privire la o posibila rampa de depozitare a deseurilor menajere in extravilanul Municipiului Turda

Administraţie
Tools
Typography

În urma articolelor apărute cu privire la o viitoare rampă de depozitare a deşeurilor menajere în extravilanul Municipiului Turda, Primăria Municipiului Turda reprezentată prin Domnul Primar Tudor Ştefănie înţelege să comunice atât opiniei publice cât şi cetăţenilor turdeni următoarele aspecte:

"În acest moment, nici eu personal, nici instituţia pe care o conduc nu avem cunoştinţă despre detaliile privind depozitul temporar de deşeuri despre care s-a vorbit la nivelul Consiliului Judeţean. La noi încă nu s-a prezentat nimeni cu nici o documentaţie, nu a depus nimeni nici o solicitare şi nici nu am luat în discuţie sau să dăm vreo aprobare în acest sens. Nici măcar nu ştim unde este terenul la care se face referire. Conform procedurilor legale, trebuie să primim o solicitare în acest sens, cu documentaţia aferentă. Până atunci, nu putem avea nici o poziţie, pentru că nu avem despre ce să vorbim".

Aşadar, discuţiile născute raportat la acest subiect sensibil atât la nivelul comunităţii locale cât şi judeţene, au apărut pe fondul unor speculaţii care nu îşi au rost la această dată.

Mai mult decât atât, pe raza unităţii adminitrativ - teritoriale a Municipiului Turda nu există o suprafaţă de teren care să facă funcţională o viitoare rampă de depozitare ori selectare a deşeurilor menajere.

Precizăm faptul că în momentul în care vom deţine informaţii noi raportate la acest subiect le vom aduce la cunoştinţa publică.

Primăria Municipiului Turda
Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS