Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Sedinta extraordinara a Consiliului Local Turda

Administraţie
Tools
Typography

Probleme ale Direcţiei Economice şi ale Administratorului Public vor fi luate în dezbatere în şedinţa extraordinară a consiliului Local al municipiului Turda de joi, 27 august.

Aşadar, pe ordfinea de zi a şedinţei care se desfăşoară cu începere de la orele 10.00 în sala mare a Primăriei Turda se află următoarele două proiecte de hotărâre:

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului local şi a bugetului activităţilor finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul local pe anul 2015.

2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea Titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Turda ÎnaltPreaSfinţitului Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS