Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primaria Turda lanseaza aplicatia TREKS TURDA

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Turda a anunţat, printr-un comunicat de presă dat publicităţii, lansarea aplicaţiei TREKS TURDA, eveniment care urmează să aibă loc mirecuri, la Primăria Turda.

"Primăria Municipiului Turda reprezentată prin domnul Primar Tudor Ştefănie are deosebita plăcere de a vă invita, miercuri, în data de 26.08.2015, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda cu începere de la ora 11:00, să luaţi parte la evenimentul lansării aplicaţiei TREKS TURDA" se arată în începutul comunicatului Primăriei Turda, comunicat în care se oferă şi câteva detalii privind aplicaţia.

Astfel, "Aplicaţia TREKS TURDA va ajuta călătorii să descopere punctele turistice importante din Municipiul Turda şi să îşi optimizeze traseul turistic, fiind concepută din dorinţa de a pune în valoare obiectivele de atracţie ale oraşului nostru", precizări în acelaşi comunicat arătând că "Pentru început toate acestea sunt prezentate în limba engleză însă, în timp, ne propunem ca limbile română, franceză, germană, italiană, spaniolă şi maghiară să figureze în cuprinsul aplicaţiei TREKS TURDA".

"Mai multe detalii despre această inovaţie care va ridica Turda la rangul marilor oraşe europene veţi putea afla prin participarea dumneavoastră la eveniment!" se arată în acelaşi comunicat al Primăriei Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS