Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Angajari la Primaria Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primăria muncipiului Turda organizează concurs în data de 14 octombrie 2015, ora 11.00, pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

1. Consilier I/superior - Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă
Condiţiile specifice:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti;
- minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.
Dosarele se depun la sediul Primăriei Municipiului Turda, cam. 15, P-ţa 1 Decembrie 1918, nr. 28, până la data de 29 septembrie 2015, ora 15:00. Copiile de pe actele prevăzute la dosar se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitate cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs, sau în copii legalizate.

2. Muncitor M/I - Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă - 1 post, durată nedeterminată
Condiţii specifice de participare:
- studii postliceale, liceale sau profesionale;
- calificare în meseria de tâmplar, zidar sau lăcătuş mecanic;
- minim 9 ani vechime în calificarea deţinută.
Dosarele se depun la sediul Primăriei Municipiului Turda, cam. 15, P-ţa 1 Decembrie 1918, nr. 28, până la data de 24 septembrie 2015, ora 15:00. Copiile de pe actele prevăzute la dosar se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitate cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs, sau în copii legalizate.

Probele pentru concurs sunt stabilite astfel.
- proba scrisă se va susţine în data de 14 octombrie 2015, ora 11:00;
- proba practică pentru postul de muncitor se va susţine în data de 15 octombrie 2015, ora 10:00;
- proba de interviu se va susţine în data de 16 octombrie 2015, ora 9:00.

Dosarele se vor verifica de către comisia de concurs iar rezultatele selectării dosarelor se vor afişa la sediul instituţiei.

Informaţii suplimentare şi bibliografia necesară se pot obţine de la Biroul Resurse Umane, cam. 48, telefon 0264-317199 precum şi pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS