Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Sedinta ordinara a Consiliului Local Campia Turzii, joi, 24 septembrie 2015

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia Primarului Municipiului Câmpia Turzii cu numărul 718 din 18 septembrie 2015, Consiliul Local al municipiului este convocat în şedinţă ordinară pentru data de 24 septembrie, de la orele 13.00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu", şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

1. Raport cu privire la activitatea desfăşurată de Asociaţia PAZIA.

2. Raport cu privire la stadiul întocmirii Planului de reorganizare şi restructurare financiară la S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.

3. Informare privind execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli, aferentă lunii iulie 2015, la S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.

4. Raport cu privire la stadiul realizării Strategiei de dezvoltare a Municipiului Câmpia Turzii 2015-2020.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea formei juridice a societăţii comerciale Parc Industrial Câmpia Turzii.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică a unui spaţiu liber situat în incinta Policlinicii, cu sediul pe strada Avram Iancu nr. 33, în vederea înfiinţării unui cabinet medical de oftalmologie.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării directe a unui teren în suprafaţă de 300 mp, proprietatea Municipiului Câmpia Turzii, în favoarea Bisericii Penticostale “Bunul Samaritean” Câmpia Turzii.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării Comisiei speciale de analiză şi verificare a documentelor elaborate de Comisia Socială constituită prin Dispoziţia nr.312/14.05.2015.

9. Proiect de hotărâre privind desemnarea Comisiei de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie al S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării grilei de venituri pentru acordarea gratuităţilor sau reducerilor taxei pentru beneficiarii serviciilor socio-medicale ale Centrului care oferă îngrijire și asistenţă la domiciliu pentru persoane vârstnice.

11. Proiect de hotărâre privind deplasarea unei delegaţii a Municipiului Câmpia Turzii, la Kisber-Ungaria, în perioada 15-19.10.2015.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2015.

13. Întrebări, interpelări, diverse.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS