Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Primaria Turda anunta termenul limita de plata a impozitelor

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Primăria Municipiului Turda - Direcţia Impozite şi Taxe Locale aduce la cunoştinţa contribuabililor faptul că termenul limită pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferent semestrului II (perioada 1 iulie - 31 decembrie) este 30 septembrie 2015, incluzând impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, impozitul asupra mijloacelor de transport respectiv publicitate.

Încasările se efectuează atât la ghişeele de la sediul Primăriei Municipiului Turda situată pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918, cât şi la punctele de încasări aferente.

Primăria Municipiului Turda
Manager public
Bujor Mihaela Ana

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS