Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Radu Hanga şi Petre Pop au oferit flori din partea Primăriei Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Primarul Câmpiei Turzii - Radu Hanga - şi administratorul public de la Câmpia Turzii - Petre Pop - nu au ratat ocazia oferită de data de 8 Martie.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, atât primarul municipiului Câmpia Turzi, cât şi administratorul public al aceluiaşi municipiu au profitat de moment pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit în parcursul pe care l-au avut prin municipiu.

Acţiunea reperezentanţilor Primăriei Câmpia Turzii a început în zona Palatului Cultural "Ionel Floaşiu", primarul însoţit de colegi de administraţie sau de partid colindând oraşul în diverse puncte ale sale, flori find dăruite, astfel, pe stradă, la spital, în diverse instituţii sau magazine sau în piaţa centrală a municipiului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS