Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Turda, tot mai aproape de eliminarea traficului greu ce tranzitează orașul

Administraţie
Tools
Typography

Încă un pas înainte pentru eliminarea traficului greu din Turda a fost efectuat ieri, 30.08.2016, în prezența prefectului Gheorghe Ioan Vușcan, a primarului comunei Tureni - Daniela Mănăilă - a directorului regional al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj - Eugen Cecan - și a reprezentanților proiectantului.

La ședința de lucru desfășurată la Primăria Tureni s-au stabilit ultimele detalii tehnice cu privire la faza finală a studiului de fezabilitate aferent proiectului de construire a nodului rutier ce va lega drumul național DN1 - E60 de autostrada Transilvania A3.

Acest proiect va aduce multe beneficii comunităților urbane din zonă și reprezintă un mare avantaj pentru locuitorii municipiului Turda care, în momentul de față, sunt nevoiți să suporte traficul greu care tranzitează orașul.

După obținerea tututor avizelor necesare, proiectul construcției acestui nod feroviar și a viaductului cu o lungime de 700 m, este prevăzut să înceapă în primăvara anului 2017.

Municipiul Turda 
PRIMAR
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS