Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

Pleaca sau nu Radu Hanga de la primarie?

Administraţie
Typography

Radu Hanga, primarul municipiului Câmpia Turzii, este cel despre care - susţin unii - se spune că ar vrea să plece din postul de primar ales, aşa cum a mai făcut-o cu ani în urmă după câteva luni de mandat.

Unul dintre consilierii PP-DD, membru în forul deliberativ local al municipiului Câmpia Turzii - Francisc Deak - a profitat de punctul "diverse" al şedinţei ordinare a Consiliului local Câmpia Turzii de joi, 27 septembrie, şi l-a întrebat direct pe Radu Hanga dacă are de gând să părăsească din nou postul de primar, aşa cum se aude.
Primarul Câmpiei Turzii nu a negat că ştie de existenţa unor discuţii pe acest subiect, motiv pentru care a a infirmat zvonurile existente. "Am spus că nu plec. Am mai spus-o odată şi o mai spun încă odată!", preciza Radu Hanga. Apoi, pentru a se referi la toate posibilităţile existente cel puţin teoretic, primarul de la Câmpia Turzii a adăugat, spre amuzamentul consilierilor prezenţi: "sau, altfel spus, dacă o fi să plec, plec şi vă spun".
Totuşi, Radu Hanga a revenit, pentru a întări ceea ce spusese iniţial: "deocamdartă sunt aici şi nu am de gând să plec".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS