Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Fri, Jun
100 New Articles

Băile Turda au primit statutul de Stațiune Balneoclimatică!

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Astăzi a fost publicată în Monitorul Oficial  nr. 1003, Hotărârea de Guvern nr. 926/8.12.2016 prin care se conferă statutul de stațiune balneoclimatică Băilor Turda. 

La inițiativa primarului Cristian Octavian Matei s-a demarat procedura de solicitare a acordării statutului de stațiune balneoclimatică pentru Băile Turda, prin HCL 153/28.07.2016 și s-a aprobat studiul de fundamentare prin HCL 261/07.11.2016. 

Acesta este un pas extrem de important pentru municipiul Turda, acest statut aducând foarte multe beneficii în dezvoltarea turismului și foarte important, va permite accesarea fondurilor europene pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere în Băile Turda.

Dat fiind potenţialul balnear natural al Băilor Turda, s-a impus fructificarea rolului terapeutic al lacurilor sărate, al salinei şi al nămolurilor sapropelice, precum și a potențialului acestora de a genera progres economic prin înființarea de unități medico-balneare și de recuperare.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS