Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

O nouă şedinţă cu un punct pe ordinea de zi la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda este convocat, din nou, în şedinţă de îndată pentru joi, 20 aprilie, la ora 10:10, şedinţa fiind programată a se desfăşura în sala mare a Primăriei Turda.

La fel ca şi la şedinţa precedentă desfăşurată cu două zile înaintea celei de pe 20 aprilie, pe ordinea de zi anunţată se află un singur punct pe ordinea de zi.

Proiectul de hotărâre asupra căruia trebuie să se pronunţe consilierii locali turdeni se referă la “exprimarea acordului Consiliului Local al Municipiului Turda în vederea transmiterii podului peste râul Arieş situat pe DN 1 - km 444+840, cu titlu gratuit din domeniul public al Municipiului Turda, judeţul Cluj, în domeniul public al Statului Român şi administrarea Ministerului Transporturilor prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere”, proiect elaborat, de asemenea, din iniţiativa primarului Turzii, Cristian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS