Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Primăria Municipiului Turda a început modernizarea cartierului și a Pieței Micro 3 | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Municipalitatea a dat startul lucrărilor de modernizare pe str. Lianelor, str. Nuferilor, str. Zorilor, str. Narciselor, str. Lotus și str. Hațegului.

Lucrările constau în modernizarea trotuarelor și accesului la blocuri pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, modernizarea carosabilului și parcărilor pe o suprafață de aproximativ 7200 de mp și montarea gurilor de scurgeri noi si capace la cota asfaltului. De asemenea, toată suprafața Pieței Micro III va fi modernizată, iar în împrejurimi vor fi amenajate toate spațiile de parcare, într-un mod mai eficient.

Ne cerem scuze locuitorilor din zonă în cazul în care traficul se va desfășura mai greu în perioada următoare. Termenul de execuție a lucrărilor este de 90 de zile. Valoarea totală a investiției este de aproape 1.100.000 de lei, sumă alocată de la bugetul local.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS