Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Guvernul PSD sabotează Aeroportul și dezvoltarea Clujului. Clujenii nu sunt cetățeni de mâna a doua

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj se va lupta în Tribunal până la capăt pentru ca acest demers de sabotare a investițiilor din Cluj să nu aibă succes.

Mincinoșii de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția pentru Agricultură a Județului Cluj au afirmat că nu doresc terenul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Iată dovada minciunii: acțiunea formulată la Tribunalul Cluj prin care aceștia vor să ia terenul din proprietatea Consiliului Județean Cluj și din administrarea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Anexăm acțiunea în instanță cu solicitările Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția pentru Agricultură a Județului Cluj.

Problema de inventar este doar un pretext, care nu se rezolvă cerând proprietatea terenului.

Solicit Prefectului PSD Gheorghe Vușcan să intervină în regim de maximă urgență pentru a cere Direcției Agricole să oprească procesul prin care aceasta cere terenul de la Consiliul Județean, blocând în acest fel dezvoltarea Aeroportului clujean și să rezolve problema de inventar (cum susțin ei) printr-o altă procedură administrativă sau de radiere din inventar în instanță.

Investițiile în modernizarea drumurilor județene sunt blocate-întârziate de către anumite instituții deconcentrate conduse de oameni numiți de PSD, față de care Consiliul Județean Cluj va lua poziție fermă în curând.

VEZI ANEXA AICI

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ
ALIN TIȘE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS