Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Tue, Nov
134 New Articles

Bani pentru continuarea investitiilor

Administraţie
Tools
Typography

Obiective de investiţii precum sala de sport de la Şcoala „Gheorghe Bariţiu”, Parcul Zoologic Turda sau reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe sunt obiective unde investiţiile s-au demarat deja. Pe de altă parte sunt obiective care au beneficiat de o suplimentare de fonduri de la bugetul local al Turzii pentru continuarea investiţiilor.

Astfel, 127.000 de lei este suma de care beneficiază Şcoala „Gheorghe Bariţiu” din Turda, instituţie de învăţământ la a cărei sală de sport se execută lucrări pentru ca sala să poată fi încadrată în categoria sălilor de sport în care se pot desfăşura competiţii naţionale.
Extinderea şi modernizarea Parcului Zoologic Turda a beneficiat de o suplimentare de 1.431.282 de lei, iar pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe suplimentarea a fost de 513.000 de lei.
Rectificarea bugetului local al municipiului Turda – unde se regăsesc şi sumele amintite anterior – s-a făcut în baza unor documente precum adresa Ministerului Mediului prin care, pentru obiectivul „Extindere şi reamenajare parc zoologic şi de agrement” s-a alocat suma de 1.431.282 de lei, contribuţia asociaţiilor de proprietari la lucrările de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe dar şi adresa serviciului financiar (4.851 din 23 martie 2012) privind vânzărle de bunuri sau analiza execuţiei veniturilor la data de 16 martie 2012.
În afara suplimentărilor de cheltuieli amintite, pe lângă cei 127.000 de lei alocaţi – pe post de cheltuieli de capital – capitolului „Învăţământ”, la acelaşi capitol s-au mai alcat încă 200.000 de lei pentru cheltuieli materiale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS