Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Două proiecte pe ordinea de zi la “extraordinara” de la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 571 din 2 august 2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local al municipiului a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru vineri, 3 august, la orele 10:00.

Programată a se desfăşura în sala Europa din clădirea Primăriei Câmpia Turzii, şedinţa are pe ordinea de zi două proiecte:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.13/16.01.2018 privind aprobarea utilizării unor părți din excedentul bugetului local și al activităților autofinanțate rezultate la închiderea exercițiului bugetar aferent anului 2017.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pe anul 2018 și modificarea listei de investiții aferentă.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS