Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Şedinţă extraordinară şi la Câmpia Turzii privind salubrizarea

Administraţie
Tools
Typography

Prin dispoziţia 577 din 6 august 2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii este convocat în şedinţă extraordinară pentru marţi, 7 august ora 16:00.

Şedinţa anunţată a se desfăşura în sala “Europa” a Primăriei Câmpia Turzii are pe ordinea de zi un singur punct referitor la viitorul serviciului de salubritate: “Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de atribuire în vederea delegării prin concesionare a gestiunii unor activități componente ale Serviciului de salubrizare în județul Cluj, respectiv de colectare și transport al deșeurilor municipale și a unor fluxuri speciale de deșeuri.”.

Iniţiatorul acestui proiect de hotărâre este primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS