Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Şedinţă convocată de îndată la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii se întâlneşte în şedinţă extraordinară convocată de îndată prin Dispoziţia 581 din 13.08.2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii.

Programată a se defăşura marţi, 14 august oara 11:00 în Sala Europa, şedinţa are următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţiiși a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul "REABILITAREA ȘI MODERNIZARA COLEGIULUI TEHNIC "VICTOR UNGUREANU" DIN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII, JUDEȚUL  CLUJ".

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului "REABILITAREA ȘI MODERNIZARA COLEGIULUI TEHNIC "VICTOR UNGUREANU" DIN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII, JUDEȚUL CLUJ"și a cheltuielilor legate de proiect..

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS