Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Şedinţă la Câmpia Turzii, joi, 27 septembrie, 2018

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 637/21.09.2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii forul deliberativ local a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 27 septembrie, la orele 13:00.

Şedinţa a fost programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, ordinea de zi anunţată fiind următoarea:

  1. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „CETĂȚEAN DE ONOARE” al Municipiului Câmpia Turzii,domnului Ion LUTOIU.
  2. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului Local de Urbanism aferent Planului Urbanistic General al Municipiului Câmpia Turzii, aprobat prin HCL nr.119 din 20.12.2012 privind aprobarea REACTUALIZĂRII PLANULUI URBANISTIC GENERAL al Municipiului Câmpia Turzii și a REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea REABILITARE C1- C2 CENTRALĂ TERMICĂ ȘI DEPOZIT – SCHIMBARE DE DESTINAȚIE DIN DEPOZIT ÎN GARAJ PENTRU UTILITARE strada Gheoghe Barițiu nr.40C, Municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobare PLANULUI URBANISTIC DE DETALIU pentru lucrarea CONSTRUIRE CASĂ UNIFAMILIALĂ p+1e, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDARE LA UTILITĂȚI, strada Ioan VASINCA, nr.35, Municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractului de închiriere nr.22 din 18.10.2013.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de valabilitate a contractului de închiriere nr.10543 din 19.10.2005.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea încetării contractului de împrumut de folosință nr.1 din 16.04.2015.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării directe în favoarea S.C. SANDEL&A PRODCOM S.R.L. a unui teren în suprafață de 1 mp, în vederea înființării unei căi de acces.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitație publică a unui cabinet medical aparținând domeniului public al municipiului Câmpia Turzii, situat pe strada Vasile Goldiș, nr.6, ap.8, județul Cluj, în vederea înființării unui cabinet de servicii medicale integrate de medicina muncii.
  10. Proiect de hotărâre de numire a reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii ca membri în Consiliul de administrație și ca membri în Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS