Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Două proiecte pe ordinea de zi a “extraordinarei” de joi de la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 669/3.10.2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local al munciipiului a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru joi, 4 octombrie, la ora 15:00.

Programată a se desfăşura în Sala Europa din clădirea Primăriei Câmpia Turzii, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pe anul 2018.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea INTRODUCERE ÎN INTRAVILAN: AMENAJARE COMPLEX CULTURAL-RECREATIV „TREI LACURI” ŞI DRUM VICINAL, str. 1 Decembrie 1918, nr.225, municipiul CÂMPIA TURZII, jud. Cluj.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS