Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Trei proiecte pe ordinea de zi a şedinţei de la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Convocată prin Dispoziţia 814/14.12.2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, şedinţa extraordinară din 14 decembrie a forului deliberativ local al municipiului a fost programată a se desfăşura în sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii, având pe ordinea de zi trei proiecte de hotărâre.

Iată ordinea de zi a şedinţei, aşa cum a fost aceasta anunţată de administraţia de la Câmpia Turzii:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.120 din 20.06.2018 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „INFRASTRUCTURA DE TRANSPORT PUBLIC ȘI MĂSURI PENTRU MOBILITATE ALTERNATIVĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII”, modificată și completată prin Hotărârea Consiliului Local nr.141 din 19.07.2018.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „REGENERARE URBANĂ PRIN REABILITAREA PALATULUI CULTURAL ''IONEL FLOAȘIU", A TEATRULUI DE VARĂ ȘI A PARCULUI CENTRAL ''IONEL FLOAȘIU" DIN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII”și a cheltuielilor legate de proiect.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „AMENAJARE ZONĂ CULTURAL-RECREATIVĂ ”TREI LACURI” DIN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII“și a cheltuielilor legate de proiect.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS