Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Şedinţă “de îndată” pentru Sticla Arieşul Turda

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 23 ianuarie la ora 12.00, şedinţă care este programată să aibă loc în sala mare a Primăriei Turda.

Singurul proiect de hotărâre supus dezbaterii consilierilor locali turdeni este cel privind aprobarea contribuţiei financiare a Municipiului Turda către Asociaţia Club Sportiv Sticla Arieşul Turda, pe o perioadă cuprinsă între 01.01.2019-01.07.2019.

Proiectul de hotărâre este iniţiat de primarul Cristian Matei şi de consilierii locali Anca Doru Paul Ioan, Micu Ovidiu Dorel şi Nap Adrian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS