Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

Municipiul Turda dă startul depunerilor de proiecte în cadrul procesul de bugetare participativă www.turdadecide.ro

Administraţie
Typography

Începând de azi 4 februarie 2019, se dă startul pentru depunerea de proiecte prin intermediul platformei www.turdadecide.ro, acestea pot fi depuse până în data de 15 martie 2019.

Municipiul Turda lansează procesul de bugetare participativă, un proiect prin care ne propunem să acționăm împreună. Proiectele realizate de dumneavoastră, după ce vor fi depuse și validate de autoritatea locală, vor fi supuse votului, iar cele care vor primi cel mai mare număr de voturi, vor fi finanțate din bugetul local și vor fi realizate începând cu anul 2019.

Ideile, propunerile și soluțiile dumneavoastră pot deveni proiecte ce vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru.  Prin acest proces de bugetare participativă online, un proces transparent, deschis, ce va surprinde cu prioritate nevoile turdenilor, municipalitatea urmărește implicarea activă și directă a cetățenilor în luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

Vă invităm să vă implicați direct și să formulați idei dar și soluții care pot duce la îmbunătățirea calității vieții în orașul nostru.

Construim viitorul orașului împreună.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS