Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Wed, Jun
108 New Articles

Consultare publică pentru bugetul anului 2019. Cetățenii Municipiului Câmpia Turzii sunt invitați să facă propuneri

Administraţie
Typography

În contextul aprobării iminente a Bugetului Consolidat, de către Parlament, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii demarează o serie de consultări privind întocmirea bugetului local de venituri și cheltuieli.

Pornind de la premisa că fiecare grup de cetățeni, în parte, poate aduce propriile contribuții și idei la dezvoltarea societății din Câmpia Turzii, am decis să structurăm aceste consultări în mai multe zile, astfel încât să avem posibilitatea de a discuta cu diverse categorii de interes, pornind de la elevi de liceu sau pensionari și continuând cu ONG-uri și mediul de afaceri.

Programul întâlnirilor este următorul:

  • Marți, 19 februarie 2019, ora 10:00 – întâlnire cu reprezentanții școlilor,grădinițelor și cultelor din municipiu;
  • Vineri, 22 februarie 2019, ora 13:00 – întâlnire cu reprezentanții elevilor de liceu;
  • Luni, 25 februarie 2019, ora 10:00 – întâlnire cu Asociațiile de Proprietari din municipiu;
  • Marți, 26 februarie 2019, ora 10:00 – întâlnire cu pensionarii din municipiu;
  • Miercuri, 27 februarie 2019, ora 9:00 – întâlnire cu mediul de afaceri;
  • Joi, 28 februarie 2019, ora 10:00 – întâlnire cu ONG-uri.

Toate întâlnirile sunt programate în sala de ședințe a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

„Dezbaterea generează idei, soluții și argumente, iar o consultare focalizată pe un anumit domeniu de interes contribuie la dezvoltarea de politici concentrate, care vor putea satisface necesitățile din respectivul domeniu. Cred într-o administrație locală eficientă, prolifică și generatoare de bunăstare și-i invit pe toți cei ce se regăsesc în categoriile enumerate mai sus să vină la consultări, să-și expună punctele de vedere și să contribuie, alături de noi, la crearea unui climat de bunăstare și dezvoltare la Câmpia Turzii”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul municipiului.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS