Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Şedinţă de îndată la Turda: eficienţă energetică pentru blocuri şi reabilitări de grădiniţe pe ordinea de zi

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul local al municipiului Turda a fost convocat, de îndată, în şedinţă extraordinară pentru marţi, 12 martie 2019, la ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala amre a Primăriei Turda, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

1. Probleme ale Serviciului Finanţări Externe şi Relaţii Internaţionale:
1.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea documentaţiei tehnico - economice a proiectului “Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe din municipiul Turda, Piaţa Republicii, nr. 43, şi str. Libertăţii, nr. 2, bl. 53” şi a indicatorilor tehnico-economici.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
1.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea documentaţiei tehnico - economice a proiectului “Reabilitarea, extinderea şi dotarea Grădiniţei cu Program Prelungit Sfânta Maria + structura şi Creşa nr. 5” şi a indicatorilor tehnico-economici.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
1.3 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea documentaţiei tehnico - economice a proiectului “Reabilitarea, dotarea şi extinderea Grădiniţei cu Program Prelungit Prichindelul Isteţ şi a Creşei nr. 4” şi a indicatorilor tehnico-economici.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS