Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Wed, Sep
57 New Articles

Primăria Turda vă invită să dezbateți proiectul privind taxele locale la Turda!

Administraţie
Typography

Administraţia turdeană anunţă că proiectul de hotărâre privind impozitele şi taxele este public pentru a fi dezbătut şi pentru ca cetăţenii să vină cu precizările lor.

Iată anunţul transmis public azi, 14 martie, de administraţie turdeană:

Prin prezenta aducem la cunostinta publicului, in temeiul art. 7 , alin. 1 si alin. 2 din Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, faptul ca la nivelul municipiului Turda se află în procedura de elaborare, proiectul de hotărâre normativ intitulat:

  • „proiect de hotarare nr. 147/14.03.2019 privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale, precum şi a taxelor speciale pe anul 2020”;

Textul integral al proiectului de hotarare insotit de raportul de specialitate si expunerea de motive poate fi accesat pe adresa oficiala primariaturda.ro la secţiunea Consiliul Local/proiecte de hotărâre supuse dezbaterii publice. O copie a documentelor părţi integrante din proiectul de hotărâre poate fi pusă la dispozitia celor interesaţi în baza unei solicitări în formă scrisă depusă la Secretariatul Consiliului local al municipiului Turda, situat în Turda, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 28, camera 50, în intervalul 14.03.2019 - 26.04.2019, de luni până joi, între orele 08.00-15.00 şi vineri între orele 08.00-12.30.

În contextul prevederilor art. 7, alin. 2 cei interesati pot formula în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ, ce vor fi depuse la sediul Consiliului local al Municipiului Turda, situat în Turda, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 28, camera 50, în atenţia doamnei Fărcăşan Elena, Director Executiv – Direcţia Impozite şi Taxe Locale Turda, în intervalul 25.03.2019 - 05.04.2019 inclusiv.

În conformitate cu prevederile art. 7, alin. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Prezentul anunţ a fost afişat la data de 14.03.2019.

Primar,
Cristian Octavian Matei

Puteţi consulta aici următoarele:

Proiectul de hotătâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale, precum şi a taxelor speciale pe anul 2020
Raportul de specialitate şi expunerea de motive aferente proiectului de hotărâre
Anexa 1 la proiectul de hotărâre
Anexa 2 la proiectul de hotărâre

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS