Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Mon, Jul
92 New Articles

Şedinţă de îndată la Câmpia Turzii pentru excedentul bugetar

Administraţie
Typography

Prin dispoziţia 253/15.04.2019 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local al municipiului este convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru marţi, 16 aprilie 2019 la ora 10.00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are un singur punct pe ordinea de zi:

Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării unor părți din excendetul bugetului local rezultat la închiderea exercițiului bugetar aferent anului 2018.
Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS