Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Bugetul Turzii, dezbătut în şedinţă convocată de îndată

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat, de îndată, în şedinţă extraordinară pentru ziua de vineri, 19 aprilie, la ora 10.00, şedinţa urmând a se desfăşura în sala mare a Primăriei Turda.

Pentru a vedea care sunt celelalte două proiecte luate în discuţie în şedinţa din 19 aprilie, iată ordinea de zi:

1. Probleme ale Directiei Economice:
1.1. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Municipiului Turda pe anul 2019.
- initiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Probleme ale Serviciului Administratie Publică Locală:
2.1. PROIECT DE HOTARARE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda in Adunarea Generala a Actionarilor la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., in vederea exercitarii drepturilor de actionar in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor.
- initiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTARARE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local al Municipilui Turda în Adunarea Generala a Asociatilor la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Eco - Metropolitan Cluj, in vederea exercitarii drepturilor de asociat.
- initiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS