Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Wed, Sep
57 New Articles

Şedinţă “de îndată” pe 7 iunie la Turda

Administraţie
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru vineri, 7 iunie, la ora 10.00, şedinţă care urmează să aibă loc în sala de şedinţe a Primăriei Turda.

Aşa cum a fost anunţată, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Probleme ale Serviciului Finanţari Externe şi Relaţii Internaţionale:

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea proiectului “Reabilitarea, dotarea şi extinderea Gradiniţei cu program prelungit Prichindelul Isteţ şi a Creşei nr. 4” şi a cheltuielilor legate de proiect.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
1.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea devizului general actualizat şi a principalilor indicatori tehnico-economici, actualizaţi în urma elaborării proiectului tehnic de execuţie a obiectivului: “Reabilitare şi modernizare infrastructură rutieră şi utilităţi din corpul drumului în Băile Turda”.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS