Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Fri, May
190 New Articles

Şedinţă convocată “de îndată” la Turda pentru 19 iunie la ora 10.00

Administraţie
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 19 iunie, la ora 10.00. Pe ordinea de zi a şedinţei se află trei proiecte de hotărâre.

Iată ce vor lua în dezbatere consilierii locali de la Turda:

1. Probleme ale Serviciului Finanţări Externe şi Relaţii Internaţionale:
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea actualizării documentaţiei tehnico-economice a proiectului “Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a municipiului Turda” şi a indicatorilor tehnico-economici, conform OUG nr. 114/2018.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Probleme ale Serviciului Administraţie Publică Locală:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind scoaterea definitivă din fondul forestier naţional, cu compensare, a unui teren în suprafaţă de 900 mp, proprietatea Municipiului Turda, în vederea realizării pistei de biciclete de-a lungul Aleei Obeliscului.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind scoaterea definitivă din fondul forestier naţional, cu compensare, a unui teren în suprafaţă de 350 mp, proprietatea Municipiului Turda.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS