Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

CONCURS! Câștigă un zbor cu balonul cu aer cald la ZMT 2019!

Administraţie
Tools
Typography

Şi în acest an Primăria Turda vine în întâmpinarea cetăţenilor care vor să beneficieze de un zbor cu un balon cu aer cald cu ocazia Zilelor municipiului Turda. Normal, concursul se defăşoară pe reţeaua de socializare facebook.

Iată postarea şi ce trebuie să faceţi pentru a fi înscrişi în concurs:

ZMT pune la dispoziție turdenilor și în acest an 50 de invitații duble pentru un zbor cu balonul cu aer cald. Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a evenimentului – Zilele Turzii – și constă în parcurgerea a trei pași simpli:

  • lăsați un comentariu cu numele și prenumele la aceasă postare
  • dați un like paginilor de Facebook Primăria Turda și Zilele Turzii
  • înscrieți-vă în grupul de dialog de pe Facebook “Azi în Turda“

Câștigătorii vor fi selectați prin intermediul programului random.org, iar miercuri, 14 august, vor fi anunțați cei norocoși! Invitațiile se vor ridica joi, de la Primăria Turda.

Balonul cu aer cald va fi ridicat în acest an la Castrul Roman, sâmbătă 17 august, iar desfășurarea evenimentului depinde exclusiv de condițiile meteo!!! Vă așteptăm!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS