Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

VIDEO | Doru Anca şi o meteahnă din vremuri considerate apuse

Administraţie
Tools
Typography

În cadrul şedinţei forului deliberativ local al municipiului Turda de vineri, 22 noiembrie, unul din proiectele de hotărâre supuse aprobarii consilierilor a fost şi cel “privind acordarea unui imprumut temporar de la bugetul municipiului Turda, catre societatea Transport Urban Public SRL”.

Pentru că a cerut să vorbească pe marginea acestui proiect de hotărâre, consilierul PRM nu a pierdut ocazia de a-şi face autocritica după un model cu rădăcini într-un trecut tricolor mai mult roşu decât galben şi albastru.

Astfel, Doru Anca a început să îşi toarne cenuşă în cap şi să explice că este singurul vinovat pentru apariţia în presă a unor informaţii eronate privind societatea care se va ocupa de transportul public urban de calatori şi care va opera noile autobuze electrice de la Turda.

Ba chiar după ce “l-a scos de sub urmărire” pe autorul articolului apărut pe InfoAries.ro, consilierul PRM s-a referit şi la un alt articol apărut pe RefleqtMedia.ro, articol în care autorul făcea referire la consilierul turdean atât sugerând că ar suferi de maladia Alzheimer (pe care Doru Anca o numea “Alzmayer”) dar şi că ar fi fost turnător al vechii securităţi, Doru Anca dorind, totuşi, să precizeze că mai nou nu se spune “turnător” ci “ofiţer sub acoperire”, spre amzuamentul tuturor.

Dar pentru că nu vrem să vă răpim ocazia de a vă bucura de de spectacolul de stand-up (de fapt, sit-down) comedy oferit de consilierul local, vă invităm la o scurtă vizionare a video-ului de mai jos:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS