Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Şedinţă “de îndată”, pe 11 decembrie, la Turda. Iată ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 11 decembrie, la ora 13.30. Şedinţa este programată a se desfăşura în sala mare a Primăriei Turda.

Ordinea de zi a şedinţei cuprinde trei puncte şi este următoarea:

1. Probleme ale Direcţiei Economice:
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea acordării ajutorului individual de minimis reprezentat prin participarea Municipiului Turda la majorarea capitalului social al societăţii TRANSPORT URBAN PUBLIC SRL prin aport în numerar de la bugetul Municipiului Turda.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
1.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului pe anul 2019.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
1.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind prelungirea perioadei de tragere a creditului contractat de către Municipiul Turda de la Banca de Export-Import a României EXIMBANK SA, prin modificarea şi completarea HCL nr. 6/30.01.2017 cu modificările şi completările ulterioare.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS