Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Trei proiecte pentru şedinţa de miercuri, de la Turda. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local a fost convocat, de îndată, în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 5 octombrie, la ora 13.00, şedinţă programată a se desfăşura în sala mare a Primăriei Turda.

În şedinţa de miercuri consilierii urmează a dezbate şi, eventual, a aproba un număr de treo proiecte de hotărâre.

Ită care este ordinea de zi - aşa cum a fost aceasta anunţată - a şedinţei de miercuri a consiliului local Turda:

1. Probleme ale Direcţiei Economice:
1.1. PROIECT DE HOTARARE privind utilizarea excedentului bugetar pentru finanţarea cheltuielilor secţiunii de dezvoltare.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

Probleme ale Serviciului Administraţie Publică Locală:
2.1. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli pentru exercitiul financiar al anului 2020 şi a Programului de investitii al societatii Transport Urban Public S.R.L., pentru anul 2020, anexa la Contractul de delegare a serviciului de transport public local de călători prin curse regulate pe raza administrativ teritorială a municipiului Turda.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea achiziţiei de active pentru societatea Transport Urban Public S.R.L., pentru anul 2020.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS