Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Mon, Sep
219 New Articles
 

Primarul Matei, despre sprijinirea Spitalului Municipal Turda. Vezi cum poţi ajuta şi tu!

Administraţie
Typography

Într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare facebook, primarul Cristian Matei s-a referit la anumite sume de alocat spitalului turdean de către Consiliul Local Turda.

Iată precizările primarului turdean:

Dragi turdeni,

La începutul anului 2020, în luna februarie, Consiliul Local, prin aprobarea bugetului, a alocat Spitalului Municipal suma de 1.153.000 lei.

Consider că se impune și instituirea unui fond de urgențe, motiv pentru care voi propune în ședința de mâine a consiliului înființarea unui fond în valoare de 800.000 lei, pentru a acoperi solicitările și nevoile din aceste momente de criză, din care:

➡ 600.000 lei vor merge suplimentar către Spitalul Municipal
➡ 200.000 lei vor rămâne pentru acoperirea altor cheltuieli absolut necesare pentru ajutorarea și protejarea populației

 În plus, Consiliul Județean a alocat suma de 500.000 de lei către Spitalul Municipal Turda, pentru achiziția de aparatură medicală, banii urmând să ajungă la spital dacă vom avea un vot favorabil în ședința Consiliului Local de mâine.

 Astfel, deja din prima parte a anului 2020, la spital vor ajunge 2.253.000 lei din bugetul local și cel al Consiliului Județean.

-----------------------------------------
❗De asemenea, așa cum am discutat cu echipa Primăriei anterior și ca urmare a situației cu care se confruntă România în acest moment din cauza pandemiei de COVID-19, toate evenimentele de divertisment din această vară vor fi anulate, iar fondurile vor fi redirecționate în funcție de necesități.

Detalii despre sumele alocate și investițiile realizate în perioada 2016 – 2020 la Spitalul Municipal Turda găsiți aici: https://bit.ly/39bxe7e

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS