Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Mon, Jan
265 New Articles

Noi măsuri urgente la nivelul municipiului Turda, în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 4

Administraţie
Typography
  • De astăzi începe dezinfecția în scările de blocuri și în lifturi (unde este cazul)!

Toate scările de bloc din municipiul Turda vor fi dezinfectate pe rând, pe zone. Astăzi vor demara acțiunile la blocurile din P-ța Romană, P-ța 1 Decembrie 1918, P-ța Republicii, Str. Libertății, Str. Dragalina, Str. Sterca Șuluțiu, Aleea Nicolae Titulescu, str. Agriculturii, Str. Salinelor, Str. Dr. Ioan Rațiu, Str. Castanilor, Str. Avram Iancu, Str. Vasile Alecsandri și Str. Frăgăriște.

Timpul de remisie a soluțiilor dezinfectante este de 5-6 zile, motiv pentru care această operațiune se va repeta săptămânal, timp de 7 săptămâni.   

Programarea zonelor se va face prin anunțarea cu o zi înainte a fiecărui areal care urmează a fi dezinfectat, anuntându-se toți administratorii pentru a fi prezenți în momentul efectuării operațiunilor. Acestea se vor face în prezența unui reprezentant al Primăriei, un reprezentant al firmei care face dezinfecția și un reprezentant al blocului. Rugăm toți administratorii de bloc, în baza programărilor, să recomande locatarilor ca 2 ore după dezinfecție să nu se mai circule în interiorul scărilor.

  • În acest moment efectuăm comenzile pentru dispenserele cu dezinfectanți.

Acestea vor fi puse la dispoziția administratorilor de bloc, care se vor ocupa de montajul lor în locurile pe care le consideră potrivite, atât din punct de vedere al siguranței cât și al eficacității. Estimăm distribuirea lor începând cu data de 4 aprilie.

  • Șoselele, trotuarele și toate drumurile publice vor fi în continuare dezinfectate periodic.
  • Efectuăm toate demersurile necesare pentru a pune la dispoziție Hotelul Potaissa personalului medical.Vom asigura astfel spații destinate izolării sau repausului personalului din sistemul public sanitar (medici și asistenți), la cerere, conform Art.7 din ordonanța militară nr.4.

Biroul de Presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS