Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Mon, Jan
265 New Articles

Şedinţă convocată de îndată pentru 2 aprilie la Turda

Administraţie
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru joi, 2 aprilie, la ora 13.00.

Iată ordinea de zi:

1. Probleme ale Directiei Economice:
1.1. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea rectificarii bugetului local si a bugetului activitatilor finantate din venituri proprii si subventii de la Bugetul local pe anul 2020.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Probleme ale Serviciului Administratie Publica Locala:
2.1 PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea prelungirii valabilitatii titlurilor de calatorie pentru toate categoriile de pasageri care beneficiaza de gratuitati si reduceri la transportul in comun, pe perioada starii de urgenta instituita conform Decretului nr. 195 / 2020.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al Societăţii Salina Turda SA aferent exercitiului financiar al anului 2020.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.3.  Raport privind Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al Societăţii Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL pentru exercitiul financiar al anului 2020, inregistrat la Secretariatul CL nr.220/19.03.2020  
2.4.  Raport privind aprobarea Programului de reparaţii, investiţii, sarcini şi responsabilităţi pentru anul 2020, anexa nr. 1 la Contractul de delegare al Serviciului Public de administrare a patrimoniului public şi privat al Municipiului Turda, inregistrat la Secretariatul CL nr.221/19.03.2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS