Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Sâmbătă ar putea începe montarea dispenserelor la blocuri

Administraţie
Tools
Typography

În preambulul şedinţei de azi, 2 aprilie, a Consiliului Local Turda, primarul Cristian Matei a ţinut să facă o informare privind respectarea noilor prevederi ale ordonanţei militare privind igienizarea spaţiilor de locuit.

Mai exact, primarul Cristian Matei spunea că deja s-a contractat achiziţia dispenserelor cu dezinfectant care vor fi montate la scările blocurilor.

În contextul în care dispenserele sunt livrate în cursul zilei de  vineri, 3 aprilie, acestea vor ajunge, potrivit spuselor primarului Turzii, începând cu ziua de sâmbătă, în posesia asociaţiilor de proprietari şi de locatari în sarcina cărora va cădea instalarea lor.

De asemenea, primarul Cristian Matei mai spunea că dezinfectarea celor câteva scări de bloc continuă timp de aproximativ şapte săptămâni în şapte etape în baza unui calendar bine stabilit, eificenţa dezinfectării în cele şapte etape fiind de câteva luni de zile.

Nu în ultimul rând, eventuala întrerupere a stării de urgenţă nu e un impediment în procesul de dezinfecţie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS