Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Mon, Jan
265 New Articles

69 pacienţi cu COVID-19 din judeţul Cluj. 27 de sancţiuni în valoare de peste 700.000 de lei aplicate în judeţul Cluj. 673 carantinaţi şi 3.185 în izolare la domiciliu.

Administraţie
Typography

Aşa cum ne-a obişnuit deja, prefectul judeţului Cluj oferă informaţii referitoare la situaţia COVID-19 - şi tot ce presupune aceasta - la nivelul judeţului Cluj.

Iată buletinul informativ de azi, 5 aprilie 2020:

Buletin de presă

✅ Situație măsuri COVID-19 -  județul Cluj, 5 aprilie 2020

� În ultimele 24 de ore, 667 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

� În acest sens, au fost desfășurate verificări cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină a 670 de persoane, fiind totodată controlate 30 societăți comerciale / Persoane fizice autorizate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

� În prezent 263 de locații de carantinare/izolare sunt asigurate în județul Cluj, cu măsuri de ordine publică.

� Au fost aplicate 270 de sancțiuni contravenționale, având o valoare de 700.285 lei - majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate cu Ordonanțele Militare în vigoare.

� În domeniul situațiilor de urgență au fost implicate 180 de cadre ale ISU Cluj, pentru acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, precum și pentru desfășurarea activității specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

�  În ultimele 24 de ore, a fost asigurat transportul pentru 109 persoane, în condiții de izolare biologică, cu mijloace de transport SMURD, spre locurile de carantină sau către unitățile spitalicești.

� De asemenea, au fost primite peste 600 de apeluri din partea clujenilor, care au primit informații medicale prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030), de la cadrele medicale desemnate de Direcția de Sănătate Publică în acest sens.

� Persoane venite pe Aeroport din zona roșie - 698; dintre acestea, 57 persoane din jud. Cluj au fost carantinate, iar celelalte au fost duse în centrul de triere de la Sala Sporturilor, de unde au fost transportate către județele de domiciliu.

� În acest moment sunt 673 de persoane în carantină, 3185 în izolare la domiciliu. De asemenea, 69 pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19 din județul Cluj, sunt internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ,, Leon Daniello” Cluj-Napoca.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS