Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sun, Jul
97 New Articles

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Livada. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:50, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD.

Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Gilău. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 12:35, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială de la Garda de intervenție nr.2 Gilău, o ambulanță SMURD și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, sensul Gilău - Turda. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 18:05, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială de la Punctul de Lucru Florești, alături de un echipaj SMURD de la Garda de Intervenție Gilău.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Aviatorilor. Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 10:15, iar pompierii au participat la misiune cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD” se arată în informarea ISU Cluj.

More Articles ...