Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Sun, Mar
158 New Articles

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați în cursul zilei de marţi, 21 martie,pentru a asista un bărbat prins sub un tractor. Intervenția a avut loc în pădurea din localitatea Muntele Bocului, comuna Băișoara.

De pe scena construită de ei înșiși, cei din echipa de producție a scurtmetrajului ”Înainte de fix” au urcat pe scena sutelor de aplauze ale oamenilor din public. Premiera din 10 martie a filmului a fost un real success pentru industriile creative din România, deoarece grupul de tineri implicați în producția unei opere cinematografice au reușit să realizeze o sumedenie de lucruri importante pentru societatea în care trăim, câteva dintre ele fiind:

În urmă cu o lună v-am făcut cunoscut cazul unei adolescente, în vârstă de 15 ani, care se luptă cu multiple probleme de sănătate. Am pus la punct un plan, împreună cu partenerii noștri, Asociația Pro Assisto, Rotary Club Câmpia Turzii și Asociația Culturală Euro Est Alternativ. Așa s-a născut ideea evenimentului caritabil „Ariana are nevoie de un miracol. Fii parte din el!”, al cărui scop a fost strângerea de fonduri pentru ca acest copil să aibă șansa la o viață normală. Atât domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cât și domnul viceprimar, Sabin Marcel GHEMEȘ, au fost cei care s-au implicat activ, inclusiv în pregătirea preparatelor gătite la eveniment.

După „un maraton” de reprezentații cu spectacolul Van Dan-10 ani de sânge murdar în Borșa, Sighetul Marmației și Vișeul de Sus, actorul Vali V. Popescu a alergat astăzi 8 martie pentru teatru, pentru doamne și domnișoare, de la Cluj la Turda.

Potrivit ISU Cluj, pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Vâlcele.

În această dimineaţă (mirecuri, 11 ianuarie) pe raza localităţii Mihai Viteazu (la ieşire din Turda spre Alba Iulia) a avut loc un eveniment rutier în care, potrivit IPJ, au fost implicate două autoutilitare şi care s-a soldat cu pagube materiale.

În dimineaţa zilei de duminică, 8 ianuarie 2023, pe raza comunei Feleacu, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma evenimentului rutier, trei persoane au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un incendiu ce a cuprins o magazie de la o gospodărie situată pe strada Salinelor din Turda.

More Articles ...